Dobrodelnost

Diagonala335 je dobrodelni dogodek, v okviru katerega zbiramo donatorska sredstva za Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij Olimpijskega komiteja Slovenije. Pomagamo mladim perspektivnim športnikom, ki prihajajo iz socialno šibkih okolij in si ne morejo privoščiti, da bi se ukvarjali z izbranim športom.

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, je ustanovil posebno Fundacijo za podporo mladim športnikom iz socialno šibkih okolij. Fundacija za financiranje športnikov, kot je krajši naziv te ustanove, je ustanovljena z namenom zbiranja sredstev za mlade perspektivne športnike, ki so uspešni tako na področju športa, kot tudi na področju izobraževanja in izhajajo iz šibkih socialnih okolij.

Doniraš lahko več načinov, izberi tistega, ki ti je najljubši:

 • Z donacijo preko sms sporočila

  Za donacijo 5 EUR se pošlje SMS s ključno besedo OKS5 na številko 1919

  Podrobnosti o navodilih in pravilih za donacijah preko SMS, si lahko preberete na spletnih straneh operaterjev, ki so zagotovili donacijo za Fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij: Telekom Slovenije, A1, T-2, Izimobil.

 • Z nakupom dresa iz kolekcije Diagonala335
  Z nakupom TOP kvalitetne kolesarske kolekcije Diagonala335 2020 (Žolna šport) prispevaš od vsakega kupljenega artikla 10 € v dobrodelni namen. 

 • Z donacijo preko zbirnika na PayPal-u ali na TRR Društva SIMA
  • Z nakazilom na zbirnik na Paypal-u  
  • Z nakazilom za poljubni znesek na račun Društva SIMA (IBAN: SI56 6100 0001 9193 349, BIC: HDELSI22, koda namena: CHAR, namen: donacija diagonala335; Referenca: SI99) odprti pri Delavska hranilnica d.d Ljubljana.
 • Z donacijo na TRR Fundacije

  Z nakazilom za poljubni znesek na račun Fundacije (IBAN: SI56 0310 0100 3083 211, BIC: SKBASI2X, koda namena: CHAR, namen: donacija diagonala335 2019; Referenca: SI99), odprt pri SKB banki d.d.