Ambasadorji

Jakov Fak
ČASTNI AMBASADOR

Jakov Fak

Z ekipo Diagonale335 so nas povezali predstavniki mojega dolgoletnega osebnega sponzorja, podjetja Lumar. Z veseljem sem se projektu pridružil kot ambasador, ker nas združujejo vrednote družbene odgovornosti! Med temi je prva dobrodelnost, saj se zbirajo sredstva za podporo mladim, nadarjenim športnikom! Druga pa, čeprav nič manj vredna, spodbuda h gibanju in s tem zdravemu življenjskemu slogu.

Poleg vsega pa tudi sam veliko časa za trening preživim na kolesu in mi je kolesarstvo tudi sicer blizu.

Andreja Gulič

Andreja Gulič

Na Diagonalo335 grem prvič, ker je kolo že nekaj časa moja “terapija”. S sončnimi vzhodi in zahodi, z vetrom v laseh, sem svobodna. Kolesarjenje je kot življenje, polno vzponov in padcev. Da ohranjam ravnotežje, vedno znova “pedaliram” in se trudim po svojih najboljših močeh, ker je bistvo v poti… In ne v cilju. Bistvo je, da si vzameš čas zase in za prijatelje ter z njimi ustvarjaš trenutke, ki so vredni spomina. To bo Diagonala335 2021, kjer bom s svojimi najljubšimi ustvarjala spomine na kolesu.

Rok Potočnik

Rok Potočnik

Diagonala335 je unikaten dogodek, kjer združimo zdrav način “miganja” na kolesu z dobrodelnostjo. Zberemo se sorodne duše in skupaj odvrtimo pedala skozi našo lepo Slovenijo. Z veseljem in ponosom sem kot ambasador obraz tega dogodka, kjer ima Srce veliko začetnico. Zmigajmo Slovenijo!

Tina Žarki

Tina Žarki

Razgibajmo, aktivirajmo in pokažimo ljudem, da je biti aktiven eden od ključnih razlogov za zdravje! Cel dan na kolesu, na poti skozi Slovenijo. To je Diagonala335. Izjemna trasa z izjemnimi posamezniki in izjemna avantura!

Kot športnica, sem res navdušena nad projektom in mi je v čast biti del teama in poslanstva. Iz noči v dan, prek hribčkov do morja v enem dnevu. Pridi! Zmigajmo Slovenijo in zmigajmo sebe!