Background

Avtorske pravice

Vsa gradiva na spletni strani http://diagonala335.si so avtorsko zaščitena, zato je njihova uporaba izven spletnega portala dovoljena le pod posebnimi pogoji.

CGP

Logotip in vsi drugi elementi celostne grafične podobe Diagonala335 so delo avtorjev Studio8 in Picto Design. Lastnik materialnih avtorskih pravic nad celostno podobo Diagonala335 je Simon Eržen. Celostna grafična podoba Diagonala335 se lahko uporablja na promocijskih gradivih in izdelkih komercialne narave samo ob predhodnem soglasju Simona Eržena in skladno s pravili. Pri uporabi celostne grafične podobe na internetu je zaželeno, da se na sliko ali ob njej nastavi povezava do spletne strani Diagonala335: diagonala335.si.

FOTOGRAFIJE (SLIKE)

Vse fotografije na spletnem portalu so last Simona Eržena ali pa so zanje od drugih ponudnikov pridobljene pravice za uporabo.

Uporaba fotografij je dovoljena zgolj za osebno uporabo (za ozadja za zaslon, ohranjevalnike zaslona, spletne strani, elektronske dokumente, tiskanje na papir, seminarska dela, šolske namene…). V vseh dokumentih je potrebno navesti spletni naslov, od koder ste fotografijo vzeli (Diagonala335: diagonala335.si). Pri uporabi fotografij na internetu postavite na strani povezavo na spletno stran diagonala335.si.

Za uporabo fotografij  v komercialne namene (velja tudi za neprofitne organizacije) predhodno kontaktirajte Simona Eržena, da se dogovorite o načinu sodelovanja. Za komercialne namene se šteje vse, kar se ne navezuje na osebno uporabo, torej objava fotografij v publikacijah, na plakatih, v vseh vrstah dokumentov (elektronskih, tiskanih), objava v medijih…

Prepovedana je vsakršna reprodukcija fotografskega materiala, distribucija ali uporaba fotografij v pridobitne namene (prodaja fotografij tretjim osebam).

Fotografije s spletnega mesta diagonala335.si je mogoče dobiti tudi v elektronski različici v višji resoluciji, primerne tudi za tisk.

SPLOŠNI POGOJI UPORABE FOTOGRAFIJ

Prosimo, upoštevajte, da veljajo za uporabo fotografij v lasti Simona Eržena naslednji splošni pogoji uporabe fotografij. Ob fotografiji je potrebno navesti:

  • logotip s spletnim naslovom ‘ diagonala335.si’ ali vsaj spletni naslov ‘diagonala335.si’
  • avtorja fotografije (ime avtorja se nahaja v rubriki Galerija na spletni strani diagonala335.si);

Prosimo, da nam posredujete izvod izdanega materiala /povezavo na spletno stran, kjer bodo fotografije objavljene. V kolikor vam kateri od pogojev predstavlja težavo, nas prosimo kontaktirajte.

INTERAKTIVNI ZEMLJEVID

Vsi interaktivni zemljevidi se lahko uporabljajo le v okviru spletnega portala diagonala335.si. Zemljevida ni dovoljeno povezovati z drugimi spletnimi stranmi, ga kopirati, urejati, predelati, tiskati, ali kakor koli drugače uporabljati brez dovoljenja Simona Eržena.

Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte s pomočjo kontaktnega obrazca.